Dank je dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken.

Ik ben Ann Van Speybroek geboren te Deinze maar reeds vele jaren wonende te Drongen. Leerkracht van opleiding. Met tientallen jaren ervaring in het onderwijslandschap.


Hoe het allemaal begon ...Tijdens mijn kinderjaren organiseerde ik thuis gedurende de zomervakantie speelse activiteiten met de jongere kinderen uit de buurt.  Als afsluiting van de zomervakantie organiseerden we een slotfeest  ….een talentenschow avant la lettre.

Mijn keuze om voor kleuteronderwijs te kiezen was dan ook een logisch gevolg. Het actieve klasleven voelde voor mij als de  zomervakantie tijdens mijn kindertijd…. Kinderen gedurende een schooljaar meenemen op een fantasierijk avontuur waarbij ik hen zag groeien en bloeien tot een betere versie van zichzelf ...bestaat er iets mooiers ?

Persoonlijk verdiepte ik me in yoga, aromatherapie, relaxatiemassages….dit wou ik kinderen ook laten ervaren.

Vele jaren  geleden kocht ik de allereerste klnderyogaboeken van Helen Purperhart en ging ermee aan de slag in mijn klasje. Een kinderyoga opleiding volgen bij Helen Purperhart was voor mij een droom. Een droom die werkelijkheid is geworden. Ze is voor mij een groot voorbeeld op het gebied van kinderyoga….haar te ontmoeten was zo een verrijking voor mij !  

Omdat ik het belangrijk vind om me verder te ontwikkelen, ontdekte ik op mijn zoektocht RelaxKids…..ik dacht ja dat is het !!!!!
Kinderen via beweging , (mindfulness)spel, yoga, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, affirmaties en relaxatie tot ontspanning brengen, hen zelfzekerder en sociaalvaardiger maken. Na de opleiding was ik nog meer overtuigd ….. Relaxkids  kunnen kinderen echt skills geven die ze hun leven lang kunnen toepassen.

Een onderdeel bij de Relaxkidslesjes  is onderlinge kindermassage. Ik ging op zoek naar meer verdieping  zo ontdekte ik de prachtige methode HappyKidsMassage : de uitgever van kindermassage materialen via boeken, workshops, trainingen, app. Ik kwam in contact met de bezielster Corina Elzenaer en volgde een train de trainersopleiding. Mijn opleidingen aromatherapie, lichaamsmassage en gelaatsverzorging in combinatie met mijn opleiding bij HappyKidsMassage versterken mijn workshops. Mijn ervaring binnen het onderwijs zorgt ervoor dat ik weet wat leeft bij onderwijsmensen en hoe ik hen met een training HappyKidsMassage kan helpen.

 

 

Ondertussen blijf ik studeren , trainingen volgen , boeken lezen....

Nog nooit was ik zo een vlijtige student !

Met RELAXKIDS, HAPPYKIDSMASSAGE en SCHATGRAVERS heb ik KRACHTIGE  maar eenvoudige tools in handen om iets moois aan te leren aan kinderen en volwassenen. En het werkt echt !