Ben jij een peuterjuf of werkzaam in de kinderopvang of ben je onthaalmama of werk je op kinderafdeling in een ziekenhuis  en wil je door middel van onderlinge kindermassage en aanraakspel graag aan de slag met de Happy Kids Massage methode?

De Kriebelbox workshop is de meest laagdrempelige workshop voor professionals die we hebben en is zeer geschikt voor wie werkt met heel jonge kinderen.

Om onderlinge kindermassage op een verantwoorde en veilige manier te kunnen toepassen in een groep is het van belang, net als met alles, dat je de basisstappen kent. Aan de slag gaan met onderlinge kindermassage is zoveel meer dan een beetje elkaar kriebelen op een liedje. Het kan een waardevolle toevoeging zijn, mits het op de juiste manier, stap voor stap wordt aangeleerd. 

Binnen de Happy Kids Massage hebben we hier een 3-stappen en 5-stappenplan voor ontwikkeld die je helpen om onderlinge kindermassage en aanraakspel te integreren in je groep. 

Wat mag je verwachten ?

  • Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

  • Je leert hoe je door middel van een 3 stappenplan onderlinge kindermassage en aanraakspel introduceert in je groep.

  • Je leert alle Happy Kids Massage grepen toepassen.

  • Je leert de de vele mogelijkheden van het inzetten en maken van een kriebelbox. Het favoriete onderdeel binnen de kinderopvang.

  • Je leert hoe je ongeruste ouders uitleg kan geven over de voordelen van onderlinge kindermassage.

  • Na het afsluiten van de training ontvang je een certificaat.

 
 

Na het volgen van de circa twee uur durende kriebelbox workshop kan je meteen aan de slag.

Bij de workshop ontvang je :

Een kriebelbox met  5 kriebelmaterialen en het HKM boek Leren masseren met peuters en kleuters (enkel te verkrijgen bij workshop)

Prijs € 85,- p.p. incl. btw, materialen en certificaat 

Deze workshop wordt ook op verplaatsing gegeven. Ik stuur je graag een offerte door.

 

​Meer info of inschrijven  ?